Miten markkinoit verkossa – digityöpaja pienyrittäjille


 26.4.2018 klo 8.30 - klo 12.00
 Lahden Tiedepuisto, Aalto-auditorio, Niemenkatu 73, Lahti
 LADEC
 Maksuton

 

Mitä sisältöä yrityksen verkkosivuilla on hyvä olla? Mitä kaikkia some-kanavia yrityksen pitäisi käyttää ja mitä sisältöä eri kanaviin pitäisi tuottaa? Tule osallistumaan pienyrittäjän Digityöpajaan, jossa käsitellään kattavasti toimivien verkkosivujen ja some-kanavien merkitystä, sisältöä ja toteutusta. Digityöpaja on tarkoitettu pienyrittäjille, jotka varsinaisen työnsä ohella tuottavat sisältöä eri viestintäkanaviin. Digityöpajan vetää Oakhill Oy:n Marika Kakko, jolla on laaja työkokemus myynnin, markkinoinnin ja viestinnän parista. Yriksen missiona on auttaa yrityksiä ymmärtämään ja käyttämään tämän päivän digitaalisen maailman mahdollisuuksia paremmin ja sitä kautta parantamaan omaa tulostaan.

Tilaisuus toteutetaan osittain ryhmätyöskentelynä oheisen sisällön mukaisesti:

  • verkkosivujen olennaiset elementit
  • mitä sisältöä eri verkkosivuille ja some-kanaviin kannattaa tuottaa
  • verkkosivujen ja some-kanavien merkityksen yrityksen viestinnässä sekä sisällön merkitys näkyvyydessä
  • Miten resurssoida ko. tekeminen (oma ajankäyttö, suunnitelmallisuus jne.)

Tilaisuudessa myös LUTin esittelee aiheeseen liittyviä lyhyitä tietoiskuja. Tapahtuman järjestävät Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, LUT ja LAMK.

Tapahtuma on maksuton. Paikkoja rajoitetusti, tilaisuus on suunnattu Lahden, Orimattilan ja Hollolan alueen yrityksille. ​​Otathan oman koneen mukaan. 

Tilaisuus on ollut suosittu ja on jo täysi. Kiitos mielenkiinnosta tilaisuuttamme kohtaan.

Seuraa tilaisuutta Facebookin tapahtumakalenterissamme.

Tervetuloa tilaisuuteen! 

Tilaisuus rahoitetaan #DigiLAHTI - Uutta kasvua digitaalisuudesta PK-yrityksille -hankkeesta (A73073) yhteistyössä digiMensa -hankkeen kanssa. Lisätietoa #DigiLAHTI -hankkeesta tästä linkistä.