Pilvipalvelut ja digitalisaatio pienyrityksissä


 22.5.2018 klo 9.00 - klo 12.00
 Lahti Design Center | Malski, Päijänteenkatu 9-11, Lahti
 DataLaaki Oy & LADEC
 Maksuton

Makaavatko sinunkin tiedostosi tietokoneella, muistitikulla ja pilvipalveluissa hujan hajan? Kuluuko työn raportointiin kohtuuttoman paljon aikaa? Tuntuvatko järjestelmät kankeilta ja vaikeakäyttöisiltä? Ei näin.. Jos tietotekniikasta tuntuu olevan enemmän haittaa kuin hyötyä, on ehkä aika siirtyä uudenlaisiin toimintatapoihin ja työvälineisiin.

Tapahtumassa kerrotaan mitä pilvipalvelut ovat ja miten näitä oppii hyödyntämään. Kuulemme, millaisia ratkaisuja pienyrityksille on olemassa, ja millaisia toimintamalleja digitalisaatio mahdollistaa. Kuulemme, millaisia uudenlaisia työvälineitä on tarjolla yhteisölliseen työskentelyyn ja saamme käsityksen siitä, miten IOT, kyberturva, big data ja robotit vaikuttavat pienyritysten arkeen. Sisältöä siivittävät käytännön esimerkit ja ohjeet.

Tapahtuman puhuja, Ari Saloranta, on kokenut ict-alan pelaaja, jolla on vuosien kokemus niin atk-suunnittelijan, ict-kouluttajan kuin opettajankin tehtävistä. Salorannan oma yritys, DataLaaki Oy on Lahdessa toimiva ict-koulutus- ja konsultointipalveluita tarjoava yritys, joka auttaa organisaatioita digitaaliseen kehittämiseen liittyvissä haasteissa.
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä DataLaaki Oy ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.

Ilmoittauduthan tapahtumaan 21.5. mennessä!

Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu!                                                                                                                                                                                                                                                         Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus osallistua omakustanteiselle yhteislounaalle Lahden keskustaan klo 12.30 alkaen.

Ovet auki klo 8:30.

Lisätietoja:

Ari Saloranta, DataLaaki Oy
ari.saloranta@datalaaki.fi

Monna Salmi, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
monna.salmi@ladec.fi

Tervetuloa!